Toon je hart voor mensen met diabetes

Als de afdeling Maaskant Oost-Limburg van de Diabetesliga staat MaOL klaar om mensen met diabetes en hun kennissen in die regio met elkaar te connecteren, mobiliseren en informeren. Wij zorgen voor een gevarieerd jaarprogramma met activiteiten, voordrachten, formele en informele samenkomsten, workshops… Ook zetelen onze vrijwilligers in verschillende gezondheidsraden en clusters van de Eerstelijnszones.

 

Wat kan je doen als vrijwilliger?

Wij zoeken hulp in het bestuur of als losse medewerker. Wij kijken er zeker ook naar uit om jonge(re) mensen te verwelkomen om een jeugdwerking of activiteiten voor nog werkende mensen op te zetten en uit te bouwen. In september is er onze “familie-wandeling-BBQ” in Lanaken en onze Limburgse Gezinsdag in Kattevenia. Iedereen met een hart voor mensen met diabetes is welkom om mee te doen of kennis te maken.

 

Voor welke vereniging of organisatie?

MaOL – de afdeling Maaskant Oost-Limburg van de Diabetesliga

 

Wanneer en waar?

Geef even een seintje, dan spreken we af wanneer en waar we elkaar kunnen ontmoeten voor een losse babbel. Ook als vrijwilliger op onze Limburgse Gezinsdag in Kattevennen ben je welkom na een seintje! Misschien blijf je wel hangen in onze vereniging.

 

30 september 2023

13 tot 17.30 uur

 

Kattevennen 15

3600 Genk

 

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je snel in!

Diabetes Liga vzw

Afdeling Maaskant Oost-Limburg (MaOL)

Dreef 14, 3600 Genk

089 24 87 89 / 0473 24 34 05

maaskant.oostlimburg@diabetes.be

www.diabetesmaol.be