Uitverkochte Glow in the Dark-fuif brengt tieners naar Bar Goud

Gepubliceerd op donderdag 17 november 2022 11.16 u.
Persbericht van 17 november 2022

Op vrijdag 25 november krijgt Bar Goud een jeugdig tintje. Jeugd Genk organiseert dan een Glow in the Dark tienerfuif voor kinderen uit het 5de en 6de leerjaar. De 300 tickets waren in een mum van tijd uitverkocht.

Jeugdactiviteiten op maat

Jeugd Genk organiseert de fuif om een leeftijdsgroep te bereiken die soms uit de boot valt bij het reguliere aanbod. “Tieners van het 5de en 6de leerjaar voelen zich vaak te oud voor typische kinderactiviteiten, maar identificeren zich nog niet met middelbare schoolkinderen,” zegt schepen voor Jeugd, Karel Kriekemans. “We willen hen met deze Glow in the Dark-fuif een leuk en veilig alternatief bieden.”

Een schitterend aanbod en programma

De tent van Bar Goud zal een hippe aankleding met neon krijgen, waarin tal van activiteiten plaatsvinden. “We doen er ook alles aan om de veiligheid van de jeugdige tieners te garanderen,” benadrukt de schepen. “Zo zal er geen alcohol geschonken worden en is de fuif enkel toegankelijk voor leerlingen die een geldig toegangsticket hebben.”

De avond bestaat uit twee delen. Van 17 tot 19 uur kunnen de kinderen zich uitleven met een photobooth, hun eigen T-shirt pimpen of een button maken. Een dj-set met Just Louis maakt dat gedeelte compleet. Vanaf 19 uur begint het echte fuifgedeelte met headliner Lennart Wolfs. “De jonge tieners kunnen zich tot 21 uur laten gaan. De ouders hoeven zich ondertussen niet te vervelen: die kunnen ondertussen een hapje en een drankje nuttigen in de nabijgelegen horecazaken,” aldus nog schepen Kriekemans.

Praktische info

De fuif en randanimatie vinden van 17 tot 21 uur plaats in de tent van Bar Goud op de Grote Markt.
Pers is welkom om een kijkje te nemen.