(Van)alles voor de liefde: 5X Valentijn

Gepubliceerd op vrijdag 1 februari 2019 11.12 u.
Duikt binnenkort de liefde voor jou om de hoek? Wees dan voorbereid! De tips in 3600 helpen je aan een origineel cadeautje of een romantische Valentijnuitstap in Genk. En liefde hoeft zeker niet duur te zijn.

SAMEN OP DE VESPA

Liefde is … een beetje avontuur toelaten in je leven. Waarom dus geen romantische vesparit door Limburg, samen of elk op een scooter. Op C-mine kan je via Vespadiscovery een vespa huren en kan je kiezen voor verschillende routes en arrangementen. Het seizoen start vanaf 1 maart maar boeken kan nu! 

Boek hier je vesparit of koop een cadeaubon

BEHOUD DE BEGEERTE

Saint-Amour komt al jaren langs in Genk rond Valentijn. Deze literaire voorstelling omarmt alles wat ooit over de liefde is geschreven. Schrijvers en dichters die je mag verwachten zijn onder meer Tommy Wieringa, Philippe Claudel, Radna Fabias, Bert Moerman, Donald RayPollock … Wie precies naar Genk komt, is nog een verrassing maar C-mine cultuurcentrum schudt alvast uw fluwelen love seats op!

Saint-Amour op 12 februari 2019 om 20.15 uur. Boek hier je tickets!

ZOEK VENUS EN MARS

Wil je weten of de liefde voor jou in de sterren geschreven staat? Dat kan in Cosmodrome Kattevennen. Door de grote telescoop van de sterrenwacht kan je elke zaterdagavond van oktober tot maart de hemel afspeuren. En wie weet is dat het moment waarop je geliefde je ten huwelijk vraagt!

Sterren kijken: elke zaterdagavond om 20 uur (27/10 t.e.m 31/03) in Cosmodrome Kattevennen - 3 euro.

Enkel bij helder weer!

ZEG HET MET KOEKJES

Liefde gaat door de maag, zegt men wel eens. Is je lief een zoetekauw? Schenk haar of hem dan onze overheerlijke Genkse koekjes. Ze kosten 5 euro per zakje en zijn verkrijgbaar in 5 lekkere varianten: Belgische, Turkse, Italiaanse, Poolse en Griekse koekjes. Als geschenk ook heel leuk in de eigentijdse koekjesdoos (27 euro).

Te koop in het C-mine bezoekersonthaal of bij Bakkerij Goiris Vennestraat 120

MEER OF MINDER TINDER? 

Moet het grote liefdesavontuur voor jou (her)beginnen? Dan is deze lezing misschien iets voor jou. Doctor Elisabeth Timmermans onderzoekt al jaren de invloed van mobiele dating apps op onze kijk op de liefde en relaties. Thuis in de zetel, met vrienden in een bar, via je smartphone heb je altijd toegang tot potentiële partners. Het taboe lijkt tegenwoordig ver weg. Maar wat doet het met de liefde? Check het uit tijdens deze boeiende lezing.

Lezing: Liefde in tijden van Tinder op 5 februari om 20.15 uur. Koop hier je tickets