Verklein de armoedekloof, word buddy!

Profiel

Als buddy bij het pilootproject Duo’Surplus krijg je de kans om een Genkenaar een stapje vooruit te helpen. Niet met geld, maar wel met aandacht en vriendschap.
 

Jij voor ons 

Je gaat gedurende 1 jaar op een heel bijzondere ontdekkingsreis, een reis over de armoedekloof die je een nieuwe wereld laat zien. Je zal met zelfvertrouwen door een (voorlopig) onbekende omgeving bewegen. Je wordt wereldburger in je eigen stad of streek.

Je ontdekt en vertrouwt de verborgen krachten in je buddy en in je zelf. Daardoor kan je kanszoekende buddy zelfvertrouwen opbouwen.

Je leert dit vermogen verder ontwikkelen tot je, samen met je buddy, durft te dromen en vertrouwen op een toekomst met een plan.

 

Wij voor jou

Wij zorgen voor een professionele opleiding vanuit vzw ArmenTekort om je rol als buddy zo goed mogelijk op te nemen. En we staan je bij met de juiste ondersteuning tijdens het traject vanuit Stebo vzw.
 
Volg vrijblijvend een van de wekelijkse infosessies. Hier ontdek je het belang van buddy’s, hoe het buddytraject verloopt en wat dit pilootproject Duo’Surplus zo speciaal maakt.

Klik hier om je in te schrijven voor een infosessie.

Deelname aan het hele project is gratis.

 

Contact

Stebo vzw
Hester Vanlangenaeker
089 39 16 80
hester.vanlangenaeker@stebo.be
 

Locatie voor dit werk

Windekestraat 1
3600 Genk
Sector: Buurtwerking
Doelgroep: VolwassenenKwetsbare mensen
 

Periode

21 juni 2021 tot 31 maart 2022
Frequentie: af en toe