Verkoop pand Onderwijslaan 91

Het gebouw op de Onderwijslaan 91 is eigendom van de stad Genk. Dit gebouw ligt op een kadastraal perceel van 25a 42ca (perceelsdiepte ca. 75 meter, perceelsbreedte ca. 38 meter) en verkeert in goede staat van bevinding. Dit perceel grenst aan twee uitgeruste wegen, zijnde de Onderwijslaan en de Lijsterbesstraat.

Het gebouw leent zich perfect voor een kantoorfunctie of een vrij beroep (associatie), waar op de vastgoedmarkt voldoende vraag naar is.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een hellend vlak dienstig als toegang naar de ondergrondse ruimtes die gebruikt kunnen worden voor garage, opslag en archief, technische ruimte en dergelijke. Het gebouw is stedenbouwkundig gelegen in woongebied.

Qua omgeving ligt het pand aan de rand van de tuinwijk van Waterschei, naast de CM-kantoren, tegenover de Minderbroederssite en dichtbij de autosnelwegen.

De minimumvergoeding voor de verkoop heeft enkel betrekking op  "lot 1 - 18a 00ca" en bedraagt € 530.580,00.

Dit te koop aangeboden onroerend goed wordt gepubliceerd op de website van de aangestelde makelaar https://www.lantmeeters.be/ en op de website van de stad zelf. Er wordt eveneens een publicatiebord ter plaatse voorzien.

Meer details vind je in de bijlagen.