Verras papa met een cadeautje uit Genk

Gepubliceerd op dinsdag 31 mei 2022 14.38 u.
Op zondag 12 juni vieren we vaderdag. Dat laten we in Genk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op 11 juni kunnen shoppende papa's in Genk-Centrum hun vaderdaggadget ophalen. En we hebben nog meer leuke tips: van een pikante sausje tot een gezellig concert op C-mine!
1. VADERDAGGADGETS IN GENK-CENTRUM

Shoppende papa’s worden op zaterdag 11 juni getrakteerd in Genk-Centrum. In ruil voor een aankoop vanaf 20 euro ontvangen ze een ticket dat ze meteen mogen inruilen voor een leuk gadget bij de ambachtelijk brouwerij BRAUW in de Molenstraat 37, in de serre van Shopping 2 of in Shopping 3.

Zolang de voorraad strekt is er keuze uit:

- een verfrissend flesje bier gebrouwen bij BRAUW
- een handig multitool voor klusjes in huis
- een heerlijke geurende douchegel

zaterdag 11/6 in Genk-Centrum

2. DOE EEN REGENWATERTON CADEAU

Nog tot 30 november krijg je van stad Genk bij de aankoop van een regenwaterton bij
een Genkse handelaar een tegoedbon (Doe es Genk-bon) ter waarde van 20 euro. Die krijg je in ruil voor je kasticket. Je scoort 2 keer: je hebt een praktisch en duurzaam cadeau voor vaderdag en een extra bon!

Lees hier hoe het werkt

3. CAMPUS O³ IS ER OOK VOOR PAPA'S

Campus 0³, het expertise centrum voor opvoeding en gezin, wenst alle papa’s een gelukkige vaderdag. Wie vragen heeft over de opvoeding of de ontwikkeling van zijn kinderen of zijn rol als vader kan hier steeds terecht met vragen. Vaker komen mama’s hiervoor langs maar ook papa’s, pleegpapa’s of wenspapa’s zijn meer dan welkom voor allerlei advies, info, lezingen of workshops! Bekijk het ruime aanbod op de website!

LEES MEER

4. KOOP EEN FLESJE 'VIES PIKANTE' SAUS 

Voor papa's die graag achter de kookpotten staan en die wel van een beetje pit op het bord houden is dit een ideale tip. Bemachtig nog snel een flesje pikante saus. Deze flesjes werden gemaakt door het burgerinitiatief 'Genk is hot'. Genkenaren hebben in 2021 pikante pepers in hun tuinen gekweekt en de oogst samengebracht. Daarmee werd een 'vies lekkere' pikante chilisaus gemaakt door een ervaren chilisausmaker.

Neem nog snel contact op via www.facebook.com/GenkisHot om een flesje voor papa te bemachtigen!

5. TRAKTEER PAPA OP EEN CONCERT

Voor papa’s die graag een concertje meepikken: op vaderdag zelf (zondag 12 juni) programmeert C-mine om 20.15 uur ‘House Of Cohen’ met Amerikaanse zangeres Perla Batalla. Zij brengt met haar stem een wondermooi eerbetoon aan de overleden Leonard Cohen met wie ze ook jarenlang samenwerkte op zijn albums.

BESTEL HIER JE TICKETS!