Voor heel warme dagen!

Krijg je het te warm deze zomer? Of regent het net pijpenstelen? Wij kennen vijf plekjes in Genk waar het weer je niet klein krijgt.

1. Ga op expeditie in C-mine!

C-mine expeditie start in het Energiegebouw van C-mine. Eerst daal je af tot 6 meter en dan krijg je heel wat verrassende installaties te zien op je weg naar de hoge schachtbok. Dit jaar zijn er 4 nieuwe installaties!

Info en openingsuren

2. Bezoek het mijndepot aan Thor Park!

Ook in het mijndepot ben je beschut tegen extreme warmte of een fikse regenbui Een bezoek aan de ‘ondergrondse’ luchttunnels van de koolmijn laat je kennismaken met originele mijnmaterialen zoals werktuigen, machines uit de ondergrond.

Info en openingsuren

3. Zoek verkoeling in Shopping 1!

Shopping 1 in de zomer! Had je daar al eens aan gedacht dat het daar lekker koel is als het buiten +30 graden is? Een terrasje doen kan ook daar. Ga ondertussen ook even kijken naar tekeningen van de leerlingen van GA voor kunst. Die hangen daar de hele zomer lang in de speelhoek met de draaimolen.

4. Trap indoor je wereldgoal op KRC!

GoalMine ligt in het stadion van KRC. Test hier jouw voetbalvaardigheden in het nieuwe, interactieve spel 'Play with the Pros'. Aan deze game werkten verschillende KRC Genk-spelers mee. Forza Racing!

Info en openingsuren

5. Geniet van een koele film in Euroscoop

De zomer is helemaal geen saaie periode in de filmzaal. Meer dan ooit komen de nieuwe films al uit in de zomer in plaats van in het najaar. Dus schaam je zeker niet om bij hitte of hagel de filmzaal van Euroscoop Genk in te duiken!

Kijk hier welke films er spelen