Vooruitblik op een nieuw seizoen op C-mine

Gepubliceerd op dinsdag 31 mei 2022 15.16 u.
Iedereen met een hart voor cultuur en met goesting om terug op de eerste rij te staan is er maar beter als de kippen bij. De eerste tickets van het najaar 2022 én het voorjaar 2023 staan online!
WAT MAG JE VERWACHTEN?

Onder de noemer muziek vullen onder meer Ozark Henry, CHVE (Colin H. van Eeckhout), IKRAAAN, Destroyer, Shai Maestro Quintet maar ook Raymond van het Groenewoud de zaal. Eens goed lachen kan je met de humor van iconen zoals Adriaan Van den Hoof, Jan Jaap van der Wal, Michael Van Peel, Erhan Demirci, …

Liefhebbers van theater en dans, voor alle leeftijden, halen hun hart op met onder andere LAIKA, Anne Teresa De Keersmaeker / Rosas & Cour et Coeur, Naomi Velissariou, de Roovers en Ayelin Parolin.

C-mine programmeert het hele jaar rond: van zomer tot zomer. Kijk dus regelmatig op de online agenda van C-mine.

PROGRAMMABROCHURE IN PAPIER

Liever iets tastbaars bij de hand op je salontafel? Vanaf september is er opnieuw een papieren programmabrochure beschikbaar. Wil je er graag eentje in de brievenbus? Stuur een mailtje met naam en adres naar C-mine@genk.be

GEEN ZOMER ZONDER C-MINE

De kunstensite opent in juli de internationale tentoonstelling "Balkrishna Doshi: Architecture for the People". Hier zie je het baanbrekende werk van de Indiase architect Balkrishna Doshi, samengesteld door het prestigieuze Vitra Design Museum. De expo loopt tot de herfstvakantie. Ook de zomerse Jazz op het Plein-avonden zijn er de hele zomer lang: gratis en voor niks. Het zomerprogramma is aangevuld met gezellige markten en activiteiten voor families.

VRIEND WORDEN VAN C-MINE GEEFT MOOIE KORTINGEN

Een C-mine pas kost 10 euro voor een heel jaar en geeft recht op 3 euro korting per voorstelling. Je krijgt ook korting bij Euroscoop, de horeca op de site en bij Studio Pieter Stockmans. Koop je vriendenpas vóór je start met boeken, en geniet met je kortingscode een jaar lang van cultuur.

Bestel hier je tickets