Tip van Kevin: Wil jij sportvrijwilliger worden?

Gepubliceerd op maandag 6 januari 2020 15.33 u.
SportinGenk organiseert heel wat groepssporten voor jong en oud: Sportkampen, joggen, muurklimmen, zwemlessen, figuurtraining, yoga, zwemfeestjes … te veel om op te noemen. Om dit allemaal te kunnen organiseren, heb je mensen nodig zoals Kevin Celea.

Kevin, waarom vrijwillig jij bij SportinGenk Park?
Kevin: “Sport maakt sterke, fitte, gezonde, talentvolle en sociale mensen. Zelf sport ik erg graag. Ik geef onder meer zwemlessen en sportkampen. Als ik mensen, dankzij mijn inbreng, ertoe kan aanzetten om te bewegen, is dat mooi meegenomen!”

Sporten in groep, trekt jou dat aan?
Kevin: “Zeker! En het feit dat we samen met de vrijwilligers deel zijn van een groot sportteam maakt het boeiend. Je zit hier in het prachtige kader van SportinGenk Park. Vorige zomer waren er wekelijks lessen tijdens de zomerbar. Daarna was het steevast genieten met ons team op het zomerterras!"

Aan wie raad je aan om sportmonitor te worden?
Kevin: "SportinGenk zoekt zeker niet alleen bachelors en masters in lichamelijke opvoeding of onderwijzers. Ook vrijwilligers zonder specifieke opleiding zijn welkom. Je krijgt hier de nodige ondersteuning om de activiteit te organiseren en te begeleiden. Ik zou zeggen, twijfel niet, geef je snel op!"

Kennismaken met het sportaanbod?
www.sportingenk.be