Word dealmaker voor de Stiemervallei

Profiel

Je leert graag nieuwe mensen kennen en hebt een groot netwerk in Genk. Je kan zelfstandig werken en brengt op een effectieve manier verbinding tussen mensen tot stand.

Jij voor ons

Je onderzoekt nieuwe mogelijkheden om Stiemerdeals* af te sluiten. Als vrijwilliger kan je onder meer een netwerk in kaart brengen, dat aanspreken en hun nieuwe Stiemerdeals voorstellen. Die deals promoot je ook en je ziet erop toe dat het volle potentieel van elke deal gerealiseerd wordt.

Wij voor jou

Als dealmaker leer je enorm veel nieuwe boeiende mensen kennen en zit je mee in de cockpit om belangrijke projecten te realiseren, waar zowel burgers, verenigingen en buurtbewoners als de stad zelf beter van worden.

Aan de slag!

De kriebels voor de Stiemer ook te pakken?

Meld je op stiemervallei@genk.be of 089 65 45 86.

Over de Stiemervallei 

De vallei van de Stiemerbeek is een blauwgroene levensader die dwars door Genk loopt. Aan de oevers ervan vind je wervelende stukjes natuur en toetsen van historisch erfgoed.

Je leest er meer over op www.stiemervallei.be.

*Stiemerdeals

Stiemerdeals zijn een samenwerking tussen de stad Genk en verenigingen, buurtbewoners en ondernemers om samen een gemeenschappelijk doel in de Stiemervallei te realiseren.