Word Instagramreporter voor een dag bij Visit Genk

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2021 12.50 u.
Visit Genk doet een oproep naar Genkenaren die fier zijn op hun stad en lokale verhalen willen delen. Ekaterina Rasoev (25) maakt als vaste Instagramreporter regelmatig een story voor Visit Genk en tipt Genkenaren ook hun kans te wagen.

Waarom ben jij Instagramreporter geworden voor Genk?

“Ik ben sowieso gepassioneerd door alles wat mooi is en deel dat graag op social media. Toen ik de oproep las van Visit Genk heb ik niet getwijfeld. Ik woon in Genk, shop in Genk maar toch heb ik nog veel kunnen ontdekken. Ik dacht dat ik na 25 jaar Genk wel kende maar niets is minder waar.”

Wat moet een goede Instagramreporter kunnen volgens jou?

“Je moet vooral een hart hebben voor je stad, of je nu jong of oud bent. En je moet weten hoe je het best werkt met Instagram. Kennis van de opties binnen deapp kunnen een Instagramstory net iets meer diepte geven en volgers aantrekken. Een foto posten is één ding maar duizenden mensen met één foto laten meegenieten van een bepaald moment, dat is iets anders.”

Kan je ook in coronatijd nog wat beleven?

“Ik denk dat je nu net veel creatiever kan zijn. Mensen laten meegenieten van de kleine dingen, zoals een marktbezoek of een leuke wandeling. Of je kan delen waar je de ingrediënten uithaalt voor een heerlijke brunch of diner bij kaarslicht bij je thuis. Ook nu kan je heel wat ontdekken in Genk tot we weer samen mogen zijn op onze evenementen.”

Wil jij ook reporter zijn voor een dag?

Ben je van Genk of heb je een sterke band met Genk? Wil je graag het Instagramaccount van Visit Genk overnemen en laten zien hoe je onze stad beleeft?

LAAT HET ONS WETEN!
Inschrijven kan t.e.m. 5 maart 2021 via www.visitgenk.be/reportervooreendag.