Word suppoost tijdens de tentoonstelling over Victor Papanek op C-mine

Profiel

Je bent minstens 18 jaar en kan zelfstandig, nauwkeurig en stipt werken. Bovendien bruis je van enthousiasme voor cultuur, kunst en design en sta je open voor mensen met vragen, die je spontaan en behulpzaam bijstaat.

Jij voor ons

Als suppoost ben je een veelzijdige toezichthouder, die onder andere tickets controleert via scanning, de expo klaar maakt voor de bezoekers, hun vragen beantwoordt en hen correct doorverwijst en flyers en folders aanvult. Uiteraard kunnen de omstandigheden vereisen dat je nog enkele bijkomende ondersteunende taken uitvoert om van de expo een succes te helpen maken.

Wij voor jou

Een wervelende locatie als C-mine in Genk is de geknipte plaats voor een boeiende en artistieke ervaring als vrijwilliger. Je gedrevenheid waarderen we met de maximale vrijwilligersvergoeding van 34,71 euro per werkdag.

Algemene info

De tentoonstelling ‘Victor Papanek: Politics of Design’ van Vitra Design Museum is de eerste retrospectieve die focust op deze ontwerper, auteur en activist die een bijzonder invloedrijke pionier is geweest op het vlak van sociaal en ecologisch design in de jaren ‘60. Tijdens de tentoonstelling kunnen bezoekers waardevolle tekeningen, voorwerpen, films, manuscripten en afdrukken bewonderen. Sommige daarvan werden nooit eerder vertoond.

Periode en plaats vrijwilligerswerk

De expo loopt in de Galerie en het Designcentrum van C-mine van 10 maart tot en met 24 mei 2020. Van dinsdag tot en met zondag, van 10 tot 17 uur.

Samen met jou bekijken we op welke momenten je als suppoost aan de slag kan. Een dag bestaat uit vijf uren.

Contact

Anikó Lantos: 089 65 44 92.

Schrijf je voor 17 januari in voor onze infoavond op 21 januari om 19.30 uur via https://cmine13.typeform.com/to/SZC91R.