Zet de volgende stap in je muziekcarrière!

Gepubliceerd op woensdag 28 september 2022 10.13 u.
Eind oktober komt de Zwerfkeet naar Genk. In deze mobiele studio kunnen jonge muzikanten hun track opnemen en wie weet zo ook op Spotify belanden. Berdan en Rodi Aydemir (22), de Genkse tweeling van de ‘Twins’, wagen hun kans.

Berdan en Rodi, hoe zijn jullie muzikant geworden?

Muziek zit al van kleins af in ons en is blijven groeien. Hiermee uiten we onszelf want we maken muziek over wat we meemaken. Met onze teksten hopen we jongeren - maar eigenlijk iedereen - te inspireren. We maken allebei hiphop, maar we doen ook afro, RnB, in feite alles.

Waarom kunnen deze Zwerfkeet Sessies interessant zijn voor jonge artiesten?

Sony Music is een grote naam; dat weet iedereen in de muziekwereld. Misschien is dit de eerste keer en de laatste keer dat je die kans kan grijpen. Bovendien krijg je één-op-één begeleiding en kan je deelnemen aan een showcase en workshop. Zwerfkeet voorziet zelfs een vragenuurtje met muziekprofessionals.

Stel dat jullie straks een opnamesessie beet hebben, hoe gaan jullie het dan aanpakken?

We gaan niet met een beat naar daar, want zij zullen daar een beat maken. We gaan alles op ons laten afkomen op het moment zelf. We willen creatief ons ding doen. Het zou echt top zijn mochten we met de Twins naar buiten kunnen komen onder Sony Music!

Geïnteresseerd of ken je ook jonge muzikanten tussen 15 en 25 jaar? Zeg het voort!

- Gratis opnamesessies met begeleiding vinden plaats tussen 29 oktober en 3 november.

- Alle muzikanten kunnen deelnemen de Showcase op 5 november. De repetitie hiervoor is voorzien op 4 november.

- Op 31 oktober is er een Producerworkshop en op 2 november kunnen de muzikanten terecht met al hun vragen over de muziekbusiness tijdens een Q&A met muziekprofessionals.

Inschrijven via de website van Zwerfkeet is een must maar kom gerust zo langs!

Meer info en inschrijven

Zwerfkeet Opnamensessies (Graffiti vzw) krijgt steun van o.a. stad Genk en de Vlaamse overheid. Lokale partners zijn Hete Kolen, Villa Basta, Goeie Jongens, Luid en Duidelijk, Onbeskoft, Algam.