Zomerschoolcoach

Profiel

In een veelzijdige en diverse stad als Genk wonen heel wat anderstalige nieuwkomers die momenteel hun leven in onze stad opbouwen en hun eerste stappen in het Nederlands zetten. Ben jij minstens 22 jaar en wil je anderstalige nieuwkomers tussen 6 en 12 jaar helpen om Nederlands te oefenen? En kan je niet wachten om hen te helpen hun talenten te ontplooien? Dan ben jij de verrijker die we zoeken.

 

Jij voor ons

Als zomerschoolcoach help je spelenderwijs nieuwkomers en hun kinderen tussen 6 en 12 jaar op weg om zich sneller thuis te voelen in Genk. Je gave om soms verborgen talenten bij mensen te ontdekken zet je doelgericht in om kwetsbare mensen te versterken en te helpen groeien. Bovendien laat je hen kennismaken met het vrijetijdsaanbod van onze stad.

 

Wij voor jou

We bieden jou een unieke en verrijkende ervaring om anderstalige kinderen en hun ouders te versterken. Je wordt professioneel begeleid bij de tien huisbezoeken die je tussen juli en eind oktober doet. De leuke sfeer in ons enthousiaste team zal ook jou verwarmen en energie geven.

 

Periode

Van juli tot eind oktober.

 

Adres

Genk

 

Contact

Loredana Pagan

zomerschool@genk.be

089 36 79 40

0471 49 13 25

Facebook: Samenstadmaken