Doe mee aan de Bloembollenactie

Waarschijnlijk heb je ze wel al ergens kunnen spotten, één van de duizenden bloembollen die er door tal van inwoners, scholen en verenigingen op het openbaar domein in Genk werden geplant. Wij vinden wij het belangrijk om jullie, onze inwoners, zoveel mogelijk te betrekken bij het opfleuren ervan.

Geef je straat of buurt extra kleur!

Willen jij, je buren, je school of vereniging met ons meedoen?

Wij bekijken of je voorstel haalbaar is. Blijkt dat jij een ideale plantlocatie hebt gevonden? Dan zorgen wij voor 100% biologisch geteelde bloembollen (Narcissen en krokussen), bespreken een datum wanneer je de bloembollen in ontvangst kan nemen en leggen je ter plaatse uit hoe de bollen het best in de grond worden geplant. Omstreeks september worden de bloembollen door ons besteld, zodat jullie in oktober en november aan de slag kunnen gaan. Schrijf je dus in voor september, zodat je de bollen in hetzelfde najaar kan planten. Inschrijvingen die wij na september ontvangen, worden opgenomen voor het volgend plantjaar.

Maak er samen met ons, je buren, vereniging of school een leuke en leerrijke activiteit van. Neem die schup in de handen en wie weet, kan iedereen volgend voorjaar in jouw straat of buurt genieten van de bloemetjes!?!

Opgelet: (1)De bloembollen worden enkel ter beschikking gesteld om aan te planten op openbaar domein. (2)Men moet de plantwerken op een veilige manier uitvoeren, als uitvoerder draag je hiervoor zelf de verantwoordelijkheid. (3)Het aantal beschikbare bloembollen is beperkt en zal worden verdeeld onder de inschrijvers.