Gratis Kindernamiddag Cursus Animator VDS Limburg Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

VDS Limburg organiseert jaarlijks enkele cursussen waarop jongeren gevormd worden tot animator in het jeugdwerk. Deze enthousiaste animatoren in spé gaan tijdens de cursus door een leerproces waarbij ze flitsende, spetterende activiteiten vol fantasie en uitdaging leren uitwerken op kindermaat. Op de voorlaatste dag van de cursus willen we hen aan de hand van een kindernamiddag laten kennismaken met de realiteit van speelpleinwerk of ander jeugdwerk. En daar horen natuurlijk kinderen bij!

Door een namiddag met volle goesting te komen spelen op de spelnamiddag! De cursisten boksen - onder intensieve begeleiding van de VDS instructeurs - een uitdagend open speelaanbod in elkaar. De namiddag wordt volledig ingekleed in een creatief thema! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn meer dan welkom om te komen spelen van 13u00 tot 16u30. Deze leuke namiddag vol speelplezier is volledig gratis en de kinderen krijgen er een vieruurtje bovenop!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Lyceum Genk, Genk

Organisatie

Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw

Filter op categorie