De Slagmolen Zomeravonden! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

???????????? ???? ?????????? ?????? ???? ???????????????????????? ?????? ???? ???????? ??????????????????!



Laat je betoveren door de gezellige sfeer van de Slagmolen Zomeravonden, een evenement dat plaatsvindt op elke derde vrijdag van mei t.e.m. augustus. Natuurpunt Genk en het Bezoekerscentrum De Maten – Slagmolen nodigen je uit voor avonden vol muziek en gezelligheid, van 19.00 uur tot 23.00 uur. En om het feest compleet te maken, trakteren we je van 19.00 uur tot 20.00 uur op een Happy Hour!



Stap binnen in de weelderige groene tuin van de oude Slagmolen, waar de geschiedenis voelbaar is en waar de warme ambiance van weleer nog altijd aanwezig is. Vroeger een geliefd café gerund door de familie Huygen, is de Slagmolen altijd al een ontmoetingsplek geweest voor de inwoners van Genk. En ook nu willen wij die traditie voortzetten en iedereen uitnodigen om samen met ons te genieten van deze bijzondere avonden.



Of je nu komt voor de muziek, de gezelligheid of gewoon om even te ontsnappen aan de drukte van alledag, de Slagmolen Zomeravonden beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. Dus zet de data alvast in je agenda en vergezel ons voor een zomer vol plezier en samenzijn aan de oude Slagmolen!



Kijk verder voor het programma:   ...

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bezoekerscentrum de Maten - de Slagmolen

Organisatie

Bezoekerscentrum De Maten - De Slagmolen

Filter op categorie