Workshop Mediteren en Creëren (iedere donderdagavond!)

WORKSHOPS MEDITEREN EN CREEREN


Iedere donderdagavond organiseer ik een gouden avond voor jezelf waarbij je 'Hemel op Aarde' mag ervaren, samen met gelijkgestemde zielen!


Elke week verkennen we een verdiepend levensthema, gerelateerd aan innerlijke groei, zoals opladen, ontvangen, balans tussen buiten- en binnenwereld, groeien van angst naar liefde, loslaten van labels, het volgen van je zielsverlangen, thuisZijn in jezelf,…


Na de verkenning volgt een intuïtieve meditatie, waarbij we dieper ingaan op het thema. Vervolgens laten we spontaan expressie ontstaan, elke week in een andere vorm zoals tekenen, schilderen, vilten, kleien, en meer. Ervaring is niet vereist.


We leren ook om te gaan met onze innerlijke kritische stemmen en eventuele blokkades. We ontdekken hoe we in verbinding kunnen komen met onze 'vrije ruimte', die vrij is van oordeel en voorwaarden. We leren om spontaan onze natuurlijke stroming te volgen, niet alleen tijdens deze avonden, maar ook in ons dagelijks leven.


Een avontuurlijke creatieve Zelf-ontdekkingsreis! Doe je mee?


Wanneer: Wekelijks op donderdagavond 20u tot 22u
Je kan deze workshop eenmalig volgen, maar je bent ook van harte welkom om iedere donderdag deel te nemen, of op een moment dat jou uitkomt, omdat we telkens met een ander verdiepend thema rond innerlijke groei werken.
Locatie: Tuinatelier The Banyan Tree, Wenbergstraat 1, 3600 Genk
Prijs: 50 euro/workshop of 10 beurtenkaart voor 425 euro/10 workshops
(Kaart blijft geldig voor toekomstige workshops en ook voor de workshops Intuïtief schilderen)
Alle materialen zijn inbegrepen.


Data en inschrijving kan via deze link van mijn website:
https://www.thebanyantree.be/workshops-mediteren-en-creeren/

Hartelijk welkom!
Christine Lenaerts

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Waar

The Banyan Tree

Inschrijven

Organisatie

The Banyan Tree

Filter op categorie