Binnenspeeltuin 't Speelmijntje Genk Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een binnenspeeltuin (1.200 m²),die garant staat voor eindeloos veel speelplezier in het culturele hartje van Genk! zijn er gigantische klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, bruggen en gangen, obstakels, glijbanen, auto's, fietsjes, trampolines, een grote ballenbak en en nog veel meer!

't Speelmijntje is een grote binnenspeeltuin voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Kinderen vinden hier ruim hun gading in de vele attracties, terwijl de (groot)ouders genieten van een heerlijk tasje koffie. 't Speelmijntje vormt ook de ideale omgeving voor verjaardagsfeestjes, schoolreizen, babyborrel, familiefeesten, enz.

't Speelmijntje...
...het leukste dagje uit voor het hele gezin!


Dé Binnenspeeltuin in het culturele hartje van Genk!

Binnenspeeltuin 't Speelmijntje is gelegen op de C-Mine in Genk (naast de Euroscoop). Het culturele centrum van Genk! 't Speelmijntje is een super leuke aanwinst voor de kinderen en ouders. Voor de allerkleinsten is er een aparte softplay met vele kleurrijke speeltoestellen, veilige klimconstructies, grote legoblokken, fietsjes, auto's en uiteraard trampolines. Voor de wat oudere kinderen zijn er gigantische klimtoestellen vol avontuurlijke hindernissen, uitdagende tunnels, bruggen en gangen, obstakels, glijbanen, trampolines, een grote ballenbak en en nog veel meer!

Heerlijk eten...

De uitgebreide menukaart van 't Speelmijntje biedt, naast Frietjes en Snacks, ook een ruime keus aan bereide gerechten, zoals Broodjes, Schotels, Pizza, Pasta, Poffertjes, Croque's en Panini's en ijs!

Volop Speelplezier... Voor elk wat wils, voor jong en oud!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Ouders en begeleiders - 0,00 euro

Waar

Binnenspeeltuin Speelmijntje Genk

Filter op categorie