Afdeling Economie, eerste hulp bij ondernemen!

Vragen over ondernemen? Je eerste halte is de afdeling Economie: hét aanspreekpunt voor alle ondernemingen die iets van de stad Genk nodig hebben. Een vergunning, een ruimte om te ondernemen, vragen rond beleid en belastingen, subsidies … Wat je vraag ook is, wij gaan samen met jou op zoek naar een antwoord op maat! 

Dit doen we bij voorkeur als first point of contact (FPOC). Zo kunnen we jou van a tot z helpen met alle ondernemersvragen in relatie tot de stad Genk. Door in eerste instantie contact op te nemen met de afdeling Economie alvorens te starten of te investeren, loop je bovendien geen subsidies mis én krijg je alle uitleg die je nodig hebt. Handig, toch? 

Maak een afspraak met de afdeling Economie!

Dit kunnen we voor je doen 

De afdeling Economie probeert alle vragen te stroomlijnen zodat Genkse ondernemingen geen onnodige tijd verliezen. Want tijd = geld. Ook beschikt de afdeling over een netwerk aan interessante relaties. Kan een van onze connecties een toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming? Dan aarzelen we niet de link te leggen! Denk aan UNIZO, Stebo, Centrummanagement, de lokale handelsverenigingen, Fluvius, POM Limburg, LRM, VLAIO, de brandweer … Het is belangrijk dat Genkse ondernemers over een goede dienstverlening beschikken zodat zij zich op hun corebusiness kunnen focussen.

Contact

Wil je contact opnemen met één van onze collega's? Mail dan gerust naar hun persoonlijk e-mailadres of naar het algemene e-mailadres economie@genk.be

Paul Olaerts – Afdelingshoofd Economie - paul.olaerts@genk.be 

Pieter-Jan – Diensthoofd Handel & Diensten - pieter-jan.haesen@genk.be 

Bernd Bormans – Coördinator Dienst Bedrijfsleven - bernd.bormans@genk.be 

David Hubeny – Winkelstraatmanager & horecacoach - david.hubeny@genk.be 

Streetwise - Gratis begeleiding van A tot Z in bepaalde handelszones - genk.be/begeleiding-streetwise