Campagne Changemakers

Zorg mee voor verandering

Ook in 2020 zet 11.11.11 changemakers op een voetstuk. Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. In alle uithoeken van de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien. Broodnodig werk, dus.

Meer dan ooit nodig

Judith ijvert met haar burgerplatform voor vrouwenrechten in DR Congo. Kong komt op voor veilige arbeidsomstandigheden in Cambodja. Maman Migrant strijdt voor de medische hulp voor vluchtelingen in Agadez. Martin versterkt klimaatactie in Bolivia. Jorge komt op voor seksuele rechten in Peru. Rouba geeft Syrische vluchtelingen in Libanon hoop.

Zij en vele anderen werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. De vrijheid van meningsuiting staat op veel plaatsen onder druk en de coronacrisis legt de ongelijkheid in de wereld pijnlijk bloot. Onvoldoende of ontoegankelijke medische zorg, ontbrekende sociale bescherming en gemeenschappen verscheurd door conflict.

Daar doen deze changemakers wat aan. Daarom verdienen ze onze steun. Zij kunnen dit niet alleen. Jij geeft hen de kracht om door te gaan. Steun daarom onze changemakers.

Hoe kan je steunen?

Stap met ons mee

Wandel je graag en heb je een hart voor het Zuiden? Ben je bereid enveloppen te bussen in Genk ten voordele van 11.11.11?

Van 24 oktober tot en met 5 november leveren vrijwilligers zo veel mogelijk enveloppen af in Genkse brievenbussen. Stap je mee? De grootte van je inzet bepaal je zelf. Geen engagement is te klein, elke stap voor het Zuiden telt! Laat ons weten in welke straat of buurt je wil bussen en wij bezorgen je wat je nodig hebt.

Neem deel aan een activiteit

Neem deel aan een activiteit van de Noord-Zuidraad, ontmoet andere Genkenaren en steun zo projecten in het Zuiden.

Doneer een gift

Steun 11.11.11 met een gift op doneer.11.be of op het rekeningnummer BE30 0000 0000 1111.