Deskundige Omgevingsvergunning

Stad Genk zet al jaren maximaal in op een goede ruimtelijke ordening met toenemende aandacht voor vernieuwing en duurzaamheid. Stad Genk wilt verder groeien als een bruisende stad waar het aangenaam is om te wonen, te werken en te recreëren. Omgevingsvergunningen zijn een van de bouwstenen om deze ambitie waar te maken.

Wil je samen met meer dan 1200 collega’s meebouwen aan onze Organisatie met Impact en mee het verschil maken voor de Genkenaar? Ben je vooruitstrevend en durf je nieuwe uitdagingen aan te gaan?

Genk is een moderne centrumstad in volle ontplooiing en voortdurend op zoek naar medewerkers die hun talenten en capaciteiten op de juiste plaats willen inzetten en zo het beste van zichzelf willen geven.

Als deskundige omgevingsvergunning krijg je de unieke kans om Genk verder vorm te geven. Er zijn nog tal van ruimtelijke uitdagingen in de stad waarbinnen je jouw deskundigheid verder kan ontplooien.

De uitdaging:

Wil je meebouwen aan de goede ruimtelijke ordening van de stad Genk?

Zie je de begeleiding van projectontwikkelaars, bouwheren en architecten in het traject naar een omgevingsvergunning als een uitdaging?

Als deskundige omgevingsvergunning heb je een sleutelrol binnen de advisering van omgevingsvergunningsaanvragen.

Je werkt binnen de afdeling Omgevingsvergunning en Handhaving en komt terecht in een goed samenhangend en gemotiveerd team.

De perfecte match

  • Je behaalde een functiegericht bachelordiploma of een algemeen bachelordiploma met ten minste 4 jaar relevante ervaring. OF Indien je niet over een bachelordiploma beschikt dien je te beschikken over tenminste 6 jaar relevante ervaring én voor aanwerving te slagen voor een capaciteitsproef.
  • Je bent gedreven en gebeten om bouwprojecten onder de loep te nemen en te adviseren.
  • Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht.
  • je bent een vlotte communicator
  • je werkt gestructureerd en procedurematig
  • je werkt probleemoplossend
  • je bent discreet en betrouwbaar.

Ons aanbod

  • Een bruto maandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 2509.94 en 4229.18 EUR aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage, extralegaal pensioen, interessante vakantieregeling en flexibele arbeidstijden.
  • Een contract van (on)bepaalde duur;
  • Voor deze functie wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

Nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met:

Voor inhoudelijke vragen: Cindy Westhovens, Afdelingshoofd Omgevingsvergunning en Handhaving,op 089 65 45 31 of via mail naar cindy.westhovens@genk.be.

Voor andere vragen: Katrijn Vangronsveld, Deskundige Personeelszaken, op 089 65 41 11 of via mail naar Katrijn.vangronsveld@genk.be

Interesse?

Geldig solliciteren kan enkel via de onderstaande link (met cv, motivatiebrief in het Nederlands én kopie van het gevraagde diploma ) ten laatste op zondag 1 augustus 2021.

Solliciteer online