Eindejaarspromotie 'Doe es Genk'-kaart

De feestdagen loeren om de hoek. Nog op zoek naar een cadeau om een geliefde te verrassen? Of ben je een ondernemer die personeelsleden extra in de bloemetjes wil zetten? Ga voor een ‘Doe es Genk’-kaart. Deze lokale geschenkbon kan je bij meer dan 400 handel- en horecazaken gebruiken, én je steunt er de lokale ondernemers mee!

Extra tegoed

Bedrijven, instellingen of particulieren die tijdens de maanden november of december 2023 Doe es Genk-kaarten aankopen voor een bedrag van € 250 of meer krijgen bovendien extra tegoed in de vorm van een Doe es Genk-kaart.

  • Gratis Doe es Genk-kaart van € 10 bij aankoop van Doe es Genk-kaarten van € 250 tot € 499
  • Gratis Doe es Genk-kaart van € 25 bij aankoop van Doe es Genk-kaarten van € 500 tot € 999
  • Gratis Doe es Genk-kaart van € 50 bij aankoop van Doe es Genk-kaarten van € 1.000 tot € 4.999
  • Gratis Doe es Genk-kaart van € 250 bij aankoop van Doe es Genk-kaarten van € 5.000 en meer

Hoe werkt het?

  • Bestel je in naam van een bedrijf of instelling? Stuur dan je bestelling door naar geschenkbon@genk.be. Voeg een bestelbon met de facturatiegegevens bij je bestelling als je een factuur nodig hebt. Via deze weg kan je ook laten weten op welke manier je het extra tegoed op de Doe es Genk-kaart graag ontvangt. Bestel best minstens 5 dagen op voorhand. We nemen contact met je op als je de bestelling kan komen afhalen in het stadhuis.
  • Ben je particulier? Koop de Doe es Genk-kaarten via de online webshop, C-mine bezoekersonthaal of de snelbalie van het stadhuis.

Meer vragen over deze actie? Mail dan naar geschenkbon@genk.be.