Geen dag zonder kunst - Dag 3

Compilatievideo voordeurconcerten GA voor Kunst

Op vrijdag 4 december openden heel wat Genkse voordeuren om stipt 17:30 uur. De leerlingen van GA voor Kunst speelden of zongen het nummer “CONTROL” van IBE. Die dag lanceerden we ook al de muziekvideo met de Jong Talenten Klas en IBE. Dit alles kaderde in Rode Neuzen Dag.

Nu presenteren we graag de resultaten van de voordeurconcerten in een compilatievideo! Maar liefst 45 inzendingen kregen we binnen! Waar op 4 december enkel de buurt coronaproof kon meegenieten, kan nu iedereen dit mooie moment herbeleven!

Bekijk de compilatievideo


Livestream Het Concept van Thomas

Wim Segers, Compro Oro & Denzil Delaere

Thomas Vanderveken ontving op 21 november de jonge componist en vibrafonist Wim Segers die furore maakt als frontman van zijn band Compro Oro en die zich op muzikaal vlak laat voeden door voorbeelden als Cal Tjader, Mulata Astatke en Marc Ribot.

Speciaal voor dit concert liet hij zich inspireren op de drie grote immigratiegolven van Genk -Pools/Oekraïens, Italiaans/Grieks en Turks/Marokkaans- en nodigde hij de tenorzanger Denzil Delaere uit als special guest. Maak het thuis gezellig met dit onvergetelijk samenspel in Het Concept van Thomas.