Geen dag zonder kunst - Dag 4

Vocaal Ensemble Ad Hoc stelt voor "Een stille Nacht" - online Kerstconcert

Op zondag 13 december om 15u kan u wederom genieten van een prachtig kerstconcert van het vocaal ensemble Ad Hoc. Dit jaar kozen wij ervoor om dit concert online te laten doorgaan. Wij zingen live vanuit De Crypte in Genk. Let op, er zijn geen toeschouwers ter plaatse toegelaten. Wij delen de juiste link tijdig via onze Facebook pagina.

Gedurende een half uur brengen wij u enkele van de mooiste kerstmelodieën van onder andere Carsten Gerlitz, Kurt Bikkembergs, John Rutter, Johann Sebastian Bach tot Pentatonix.

Het concert is gratis, maar voor wie graag iets wil geven verwijzen wij graag naar het rekeningnummer van VZW Bas, een stoere strijder: BE90 1030 4625 5732. Zij steunen dit jaar een project van VZW Transplantoux, een organisatie die getransplanteerden een gezonde levensstijl wil aanleren, een leven van sport en gezonde beweging. Voor een getransplanteerde zo mogelijk nog belangrijker dan voor anderen. VZW Bas wil de uitrusting van de kinézaal sponsoren die gericht zal zijn op de revalidatie van getransplanteerden.

Met dank aan Stad Genk en Dekenaat Genk

Woon het online concert bij