'Doe es Genk'-kaart

Ruil bij deze handelaars je 45 euro-bon in

Op zoek naar een geschenk waarmee je iedereen voor elke gelegenheid een plezier kan doen? Dan is de 'Doe es Genk'-kaart hét ideale geschenk.

De 'Doe es Genk'-kaart is een heroplaadbare kaart in een handig bankkaartformaat. Je kan de kaart gebruiken bij een groot aantal Genkse handelaars.

De 'Doe es Genk'-kaart wordt gelanceerd vanaf midden november 2020. Heb je nog een oude 'Iedereen Verrast'-geschenkkaart in de kast liggen? Geen zorgen, je kan je bon nog altijd inruilen binnen de vervaltermijn.

Sinds 1 oktober 2020 is de verkoop van de oude geschenkkaart ‘Iedereen Verrast’ stopgezet en vervangen door de ‘Doe es Genk’- kaart. Heb je nog zo’n oude geschenkkaart in huis? Je kan deze nog tot en met 30 september 2021 opgebruiken bij een deelnemende Genkse handelaar.

Let op: in oktober vorig jaar kregen alle Genkenaren een 'Doe es Genk'-kaart ter waarde van 45 euro in de brievenbus. Dit was in het kader van het corona-relanceplan. Heb je het bedrag op de kaart nog niet opgebruikt? Dat kan nog tot 31 oktober 2021!

Hieronder vind je meer info over het nieuwe en het oude systeem: