Keukenhulp bij De Sfeer

Al veel jaren richt De Sfeer zijn focus op mensen in armoede. Dankzij gemotiveerde vrijwilligers slagen ze erin de samenleving bewust te maken van wat armoede met mensen doet. De Sfeer kampt ook tegen de mechanismen die armoede veroorzaken en in stand houden. Met boeiende activiteiten brengen ze mensen in armoede en anderen samen in een aangename omgeving. Drie middagen per week kan je bij De Sfeer terecht voor een maaltijd aan een betaalbare prijs.

 

Wat kan je doen als vrijwilliger?

Heb jij zin om als vrijwilliger mee te helpen het dagmenu voor onze bezoekers klaar te maken? En het werk in de keuken vlot te laten verlopen? Dat kan gaan van spaghettisaus maken over vis bakken en aardappelen schillen tot de afwas. Of help je liever in bediening of achter de toog? Of hou je van schoonmaken en heb je zin om ons ontmoetingshuis netjes te houden?

 

Voor gemotiveerde vrijwilligers is er bij De Sfeer altijd wat leuks te beleven.

Bovendien houden wij vrijwilligers ervan om hier en daar een babbeltje te slaan met onze bezoekers. Want iedereen heeft weleens nood aan een praatje en wat gezelligheid.

 

Voor welke vereniging of organisatie?

Vzw De Sfeer, een Genkse erkende vereniging waar mensen in kwetsbare situaties het woord nemen en die een ontmoetingsplek biedt waar IEDEREEN welkom is.

 

Wanneer en waar?

Elke maandag, woensdag en vrijdag kan je in de keuken helpen, van 9.30 tot 14.30 uur.

 

De Sfeer

Grotestraat 32

3600 Genk

 

Schrijf je in

Heidi Lowie

0472 10 21 44

heidi.lowie@desfeergenk.be