Maison GMG

In 2016 maakte Goele Swenters een complete carrière switch en ging ze aan de slag als stikster in een fabriek. Zonder echte vakkennis, zonder opleiding maar met enorm veel ambitie en passie voor de ambacht. Onderweg leerde ze onder het toeziend oog van Fabiola Schreurs de meest verfijnde kleermakers vaardigheden.

Ondertussen zagen ze veel vrouwen met verschillende lichamen voor de passpiegel staan. Al deze vrouwen hadden 1 ding gemeen. Zodra ze zichzelf in de spiegel zagen, werden ze verlegen en onzeker.

Dat is waarom ze Maison GMG heeft opgericht. Ze wil vrouwen kleden naar hun lichaam, dat opzichzelf mooi genoeg en waardig genoeg is. Ze werken niet met “standaard”-maten maar met JOUW maten. Want jouw maten flatteren het best.
De kracht van passie

Het GMG team is een team dat bruist van passie voor ambacht. Ze bundelen hun krachten om de perfecte snit en look te vinden voor elke vrouw. Ze hebben de nodige ervaring en kennis om de kwaliteit te leveren die elke meesterkleermaker verwacht. Bij GMG gaan ze graag verder dan de standaard matentabel en gaan ze de uitdaging aan om alle ongemakken die men bij confectie tegenkomt vakkundig

Maatwerk


Als kleermakers gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg. Alles made-to-measure. Ze starten van klassieke modellen en gaan op zoek naar het kledingstuk dat volledig is aangepast aan jouw figuur, smaak en stijl

Retouches


Ook voor het verstellen en herstellen van kleding kan je bij hen terecht. Spring gerust binnen in hun atelier!

Prototyping & Costumes


Erg fier zijn ze op hun samenwerking met Maryléne Madou. Daarover delen we binnenkort meer.. Neem alvast een kijkje op

https://www.marylenemadou.com/

en ontdek de wondere en kleurrijke wereld van deze Belgische ontwerpster!

Verder staan er deze samenwerkingen op het palmares waar men erg trots op is :

  • kostuums maken voor Soul 15 (Tommorowland, We can Dance Festival) 
  • Balletschool Véronique Lenaers.

Adres :

Molenstraat 40
Website
Facebook
Instagram