Prikkel je creativiteit bij Genk in Bloei

Profiel

Vrijwilligen voor Genk in Bloei is de manier om je creativiteit helemaal uit te leven. Wie van wanten weet, een boon heeft voor bloemen en groen en frisse ideeën meebrengt om verschillende projecten op een leuke manier in te kleden, vindt bij ons wat hij of zij zoekt.

Jij voor ons

Je helpt onder meer een originele, eigentijdse en bloemrijke invulling te geven aan de Maand van het Park, de O-parade en de Scholenactie waar we leerlingen op een creatieve manier betrekken bij het belang van een groenere en kleurrijker omgeving. Je inspiratie krijgt alle ruimte om samen met anderen rond uiteenlopende projecten na te denken en er actief aan mee te bouwen. Hou je van groen en bloemen en ben je nog handig ook? Kan niet beter: elk jaar verkennen we nieuwe wegen om onze stad nog meer kleur te geven.

Wij voor jou

Mensen die van bloemen en planten houden, hebben dikwijls een levenslust en openheid die van hen aangename en sociale mensen maakt. Bij Genk in Bloei zit de sfeer dan ook altijd goed. Al even belangrijk: bij ons krijg je ruim de kans om mee projecten uit te denken en vorm te geven. Jouw inbreng maakt het verschil. Gun jouw rijke fantasie een nieuwe uitdaging.