Rommelmarkt

Wil je graag een rommelmarkt organiseren in Genk als particulier? Dan is het belangrijk dat je daar op voorhand schriftelijk toestemming voor vraagt aan stad Genk, minstens één maand op voorhand. De afdeling Economie kan je alvast meer informatie geven over het organiseren van een rommelmarkt. 

Opgelet, op een rommelmarkt mag je enkel tweedehands spullen verkopen, dus niét objecten die je hebt aangekocht om door te verkopen. Je mag dit ook niet doen als ondernemer, enkel als particulier. 

Voldoe je aan deze voorwaarden en wens je meer informatie? Mail dan naar economie@genk.be met daarin de datum en locatie van waar en wanneer je de rommelmarkt wil laten doorgaan, de naam van de verantwoordelijke, eventueel de wens om straten af te sluiten en eventueel de namen van de deelnemers. 

Zondagsmarkt 

De afdeling Economie van stad Genk organiseert zelf ook een grote tweedehandsmarkt, genaamd de Zondagsmarkt. De Zondagsmarkt vindt plaats op iedere zondag van de maanden juli en augustus. Ben je op zoek naar info over de Zondagsmarkten? Die vind je hier.