Naais Time

Naais Time heeft gelopen van 30/10/2017 t.e.m. 30/06/2018.

FOR COFFEE LOVERS AND PEOPLE WHO LOVE TO CREATE THEIR OWN STYLE!

Naais Time van Fatima Ezzaamouri in het centrum van het Limburgse Genk is één van de unieke plekjes waar je gewoon niet aan voorbij kan lopen. Fatima heeft jarenlang op topniveau meegedraaid als modelliste en patroonmaakster voor o.a. Dries Van Noten, Veronique Branquinho en Scapa.

Jarenlang heeft ze vol passie meegeleefd op het ritme van de collecties en de seizoenen. De laatste jaren was Fatima echter op zoek naar meer en anders. Haar droom : een open huis, een eigen plek waar iedereen die van mode en ontwerpen houdt terecht kan en waar je in de aanpalende koffiebar in een huiselijke gezellige sfeer ook kan genieten kwaliteitsvolle, ambachtelijke, lokale koffie, thee en sappen. Voor Fatima waren De Stadsfabriekjes de ideale partner om er samen voor te gaan om dit project te realiseren.

NAAIS TIME

Naais Time is er voor iedereen die als creatieve vrijetijdsbesteding met mode wil bezig zijn. Je kan er gewoon binnen lopen om aan je eigen stukken te werken op de professionele machines die in de centrale ruimte aanwezig zijn. Je kan je ook laten begeleiden door doorwinterde professionals die je verder begeleiden in het uitwerken van je eigen project.

Of je kan er terecht voor een groot scala aan workshops : van basis stiktechnieken tot het leren maken van patronen zodat je je eigen kledij kan maken. Naais Time biedt tevens kansen aan jonge, beginnende merken en ontwerpers.

De collecties en stukken die je in deze concept store terug vindt zijn stuk voor stuk uniek. Hetzelfde geld voor de aanpalende koffiebar. Fatima kiest resoluut voor lokale, ambachtelijke en kwaliteitsvolle producten. En dat proef je.

LEKKERE KOFFIE & THEE!

Zo werkt ze samen met Monx koffie uit Zonhoven. Monx is meer dan een micro branderij. Ze roosteren de best beschikbare specialty bonen, in kleine hoeveelheden. Ze focussen op elk aspect van het koffieproces met het oog op het beste eindresultaat : gaande van de selectie van de koffieboon , het brander ervan, het vermalen tot en met het zetten van de koffie. Passie en vakmanschap zorgen voor de beste koffiebeleving, met een frisse, pure en verse smaak.

Voor de thee is dan weer gekozen voor een samenwerking met de Hasseltse Jeanne Gennar, ook hier weer met de insteek van pure, zuivere, smaakvolle en ambachtelijke producten. En zeg nu zelf : Take 5, Black Magic Woman, Back to my roots, Candy, Happiness, …het zijn niet alleen stuk voor stuk prachtige songs, maar het zijn ook stuk voor stuk unieke theemengelingen met elk een uitgesproken, eigen karakter.