Strijkwinkel Alternatief vzw

Linnenzorg en strijken voor bedrijf en particulier

Is strijken moeilijk geworden, of is het gewoon niet je favoriete bezigheid?

In het hart van de Portavida-campus zorgen de medewerkers van Alternatief vzw voor je (bedrijfs-)kleding, textiel, beddengoed, en zoveel meer.

De strijkwinkel van Alternatief vzw is een betrouwbare en professionele partner voor het wassen en strijken van het wasgoed van bedrijven en organisaties.

Ze ontzorgen hun klanten met maatwerk als service: doordat ze actief zijn in de socialprofitsector kunnen ze een stapje verder gaan in hun dienstverlening. Ze zorgen voor een dienstverlening op maat, inclusief ophaling en retour door hun medewerkers en kwaliteitscontrole in eigen huis.

Bereikbaarheid

De strijkwinkel bevindt zich in het gebouw Sociaal Huis Portavida.

Je kan binnenrijden tussen de bushalte en de inrit parking van P1 Portavida tot aan eerste bocht. Links in de bocht is er gratis parking voor de klanten.

Plannetje bereikbaarheid Portavida

Niet goed te been?

Geraak je zelf niet tot de strijkwinkel in Sociaal Huis Portavida?

Breng je mand dan naar één van de Genkse dienstencentra. Wij brengen ‘m voor je naar de strijkwinkel. Je kan je strijkmand elke werkdag in onze dienstencentra afgeven tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur. (opgelet: enkel voor medioren/senioren die minder goed te been zijn!)

Hoe betalen?

In de Strijkwinkel kan je betalen met cash, bankcontact en dienstencheques. De prijslijsten vind je terug op de website van vzw Alternatief of kan je raadplegen in onze dienstencentra.

Info & contact

Telefoon: 089 65 02 86
Mail: strijkwinkel@alternatiefvzw.be
Website: Meer info en prijzen

Openingsuren Strijkwinkel

Ma – vr: 09:00 – 17:30 u
Wo: 09:00 – 13:00 u

Juli en augustus zomeruren:
Ma- di- do-vr: 08:00 – 16:30 u
Woe: 08:00 – 12:00 u