US

US: persoonlijk advies en unieke modecollecties

Zoë Beckers is een 24-jarige Genkse met ondernemersbloed en een hart voor mode. Ze ziet het als haar uitdaging om in Genk unieke, stijlvolle, betaalbare, modieuze kledij voor jonge meisjes en dames aan te bieden. Nu kan men enkel terecht in ketenzaken waar alles eenheidsworst is, waar geen begeleiding wordt geboden en waar iedereen een gelijke look krijgt aangemeten. US is een concept store waar meisjes / dames tussen 18 en 40 jaar terecht kunnen voor persoonlijk stijladvies, coaching én betaalbare kwaliteitsvolle collecties.

Uniek: samenwerking met Koreaanse designers

Daarnaast wordt ook een aparte lijn aangeboden die haar uniek maakt als concept store en die haar onderscheidt. Dit wil ze gaan doen door te gaan werken met Koreaanse designers. Zoë is vorig jaar ook begonnen met vrijwilligerswerk in het vluchtelingencentrum van Lanaken. Graag wil ze in haar concept store meisjes/ dames ook de kans geven om werkervaring op te bouwen.

“Door in het traject van De Stadsfabriekjes te stappen, krijg ik de nodige ondersteuning om op een rustige en comfortabele manier op te starten. Dat is een prettig gevoel. Ik kijk er al naar uit om meisjes en dames te laten kennismaken met de Koreaanse mode waaraan ik zelf mijn hart verloren heb”, aldus Zoë zelf.

US heeft gelopen van 1/03/2018 t.e.m. 30/06/2019.