Balletschool Veronique Lenaers

De vereniging heeft tot doel het organiseren van lessen (ballet en dans), ballet- en dansvoorstellingen, gastoptredens, events, ballet- en dansstages

Balletschool Véronique Lenaers & Company V vzw biedt dans- en theaterlessen op niveau voor kinderen vanaf 3j, jongeren en professionelen. U kan bij ons terecht voor de volgende lessen:Peuterballet, Kinderdans, Klassiek Ballet, Pointes,┬áPas de deux, Repertoire, Hedendaags (kids-juniors-teens-gevorderden), Tapdans, Theateropleidiing (drama, zang, expressie, musical).

Organiseren van ballet en dansvoorstellingen tijdens evenementen en culturele voorstellingen. - Organiseren van lessen, repetities, workshops ter instudering van de choregrafiën, organiseren van fundrisings en acties voor aankoop van materialen, huren van infrastructuur en accomedatie voor het voeren van voorstellingen, - aankopen, huren van materialen voor het maken van kostuums en decors, - deelname aan voorstellingen en wedstrijden in binnen- en buitenland, - het propageren van van de optredens door middel van externe communicatie.

Adres

Adres
SportinGenk Park , Emiel Van Dorenlaan 144 - 3600GENK
Tel.
0476 23 40 90
E-mail
info@balletschoolveroniquelenaers.be
Website
www.balletschoolveroniquelenaers.be

Lokaal

Adres
Lieve Vrouwstraat 56 , 3600Genk