Toneelgroep Plan B vzw

Toneelgroep plan B vzw is een Genkse toneelvereniging die bestaat uit een bende enthousiaste leden die een gezamenlijke passie hebben: “acteren” en “het publiek met een goed gevoel naar huis te laten gaan.”

Toneelgroep Plan B vzw wil het verschil maken door zelf hun eigen toneelstukken te schrijven. Originele verhalen die je (nog) niet in een theaterbib kan vinden. Scenario’s boordevol avontuur, drama, romantiek, spanning, …allemaal overgoten door een flinke portie eigentijdse humor. .

Toneelgroep Plan B vzw werd door OPENDOEK in 2016 voor 'Ondergronds' bekroond met 'Hendrikje voor beste Mannelijke Bijrol'. In 2017 waren ze met 'Zarinda' één van de laureaten in het toneeltornooi 'Zilveren Doek' en waren ze geselecteerd voor de wedstrijd 'Gouden Doek' in 2018 met hun productie 'Plasse Partout'.

Toneelgroep Plan B wist met hun laatste productie 'Kans Op Sneeuw' de stadsschouwburg haast 6 keer vol te laten lopen. Ze kijken al uit naar de toekomst waarin ze blijven gaan voor zelfgeschreven stukken, een enthousiaste cast en een decorteam om 'u' tegen te zeggen. Teamwork ten top!

Toneelgroep Plan B viert haar tiende verjaardag in 2023! En werkt momenteel aan het nieuwe stuk: "De Erfenis". Een feelgoodverhaal boordevol spanning en humor!

To Plan B continued!

Lokaal

Toneelgroep Plan B in 't Kliniekske

Adres
Noordlaan 6A , 3600Genk