WeForThem

WeForThem. Onze naam als organisatie zegt het zelf al. Wij staan in voor hulp aan mensen in nood, zoals vluchtelingen en daklozen. Onze organisatie is vlak voor nieuwjaar 2016 opgericht en wij zijn al beretrots op onze vooruitgang. We hebben hiervoor natuurlijk een gigantische steun nodig die van overal welkom is!

Het is om het even wat uw kleur, geur, nationaliteit, ras of geloof is. Voor ons is het allemaal gelijk. Omdat wij onze speech altijd hebben opgezegd tegenover iedereen. Zo vragen wij jou als bezoeker om even te checken dat je hart nog klopt. Dat die nog lang zal blijven kloppen weet je nooit. Maar dat jij als individueel ervoor kan zorgen dat meerdere hartjes blijven kloppen is iets wat je wel kan veranderen.

"Waarom niet?" is de vraag die wij ons moeten stellen. Laten we onszelf in de schoenen plaatsen van de mensen die snakkend toekijken naar elk beetje hulp dat wij hen aanbieden en een beslissing maken die zowel geruststellend is voor jezelf als hulpverlener, als voor de mensen waar jij je hulp aan aanbiedt.