2024 - verenigingenbeurs

Op 20 april stellen 30 Genkse verenigingen zichzelf voor in de bibliotheek. De ideale kans om kennis te maken met hun aanbod. Enkele aanwezigen zijn Natasja en Noen van Speel’bieb en Jos en Boudewijn van Fietsbieb. 

Wat kunnen bezoekers verwachten van de verenigingenbeurs?  

Een bruisende bib vol leven en gezelligheid, weet Jos van de Fietsbieb uit ervaring. Verenigingen bestaan uit enthousiaste vrijwilligers die graag het hart van hun vereniging vertegenwoordigen, vol passie en trots. En dat is precies wat de aanwezige verenigingen zullen doen. 

Volgens Natasja hebben ze één ding gemeen; laten zien hoe bruisend én divers het verenigingsleven is in Genk. Van kunstverenigingen tot radiomakers, dansverenigingen tot koren, fotografie tot natuur. 

Natasja: “Laat je onderdompelen in een sfeer van samenhorigheid. Want daar draait het in een vereniging om: verbinden.” 

Waarom neem je deel? 

Noen: "We willen onze spelotheek presenteren en tonen wat we doen. En even voor de duidelijkheid; verenigingen kennen elkaar niet altijd goed. Daarom gebruiken we deze kans om elkaar beter te leren kennen.” 

Boudewijn: “Na het succes van vorig jaar, grijpen we deze kans graag opnieuw. We ondersteunen met plezier dit toegankelijke initiatief dat voor iedereen toegankelijk is.” 

Kom ons ontdekken op zaterdag 20 april 2024 (10u - 16u) in de bibliotheek op het stadsplein van Genk.

Meer info?
cultuur@genk.be
089 65 38 12