Koetshuis Bokrijk Zaal met commerciële inslag toegankelijk voor personen met een beperking

Adres

Adres
Craenevenne 131 , 3600Genk

Praktische informatie

Functies

  • Feestruimte
  • Vergaderruimtes

Capaciteit

Van 40 tot 300 personen

Beschrijving

Bij Bistro Koetshuis vind je een ideale combinatie van bistronomie, cultuur en geschiedenis. Dit in een natuurlijk kader op een exclusieve locatie in het mooie Limburg. Ben je dus op zoek naar een locatie om jouw event naar een hoger niveau te tillen, zoek dan zeker niet verder. Of het een privé-aangelegenheid betreft of een businessevent, onze mensen zijn er om voor jou een pakket op maat aan te bieden. Een seminarie organiseren, een afterworkdrink, een receptie, een communiefeest,… het kan allemaal.

Catering

We werken waar mogelijk met seizoensgebonden en lokale ingrediënten, en blijven trouw aan de Belgische keuken.

We luisteren graag naar jullie vragen en wensen en doen jullie met plezier een voorstel op maat.

Omgeving

Wil je graag je event combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum, dat kan eveneens! Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mensen die met de wagen komen. Bovendien is Bistro Koetshuis ook gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.

Extra info

Bij Bistro Koetshuis kan je proeven van de heerlijke lekkernijen die Bokrijk te bieden heeft. Onze kaart staat boordevol ingrediënten van lokale producenten, maar ook grondstoffen die recht uit de achtertuin van Bistro Koetshuis komen.

Het vakmanschap van Bokrijk dragen wij hoog in het vaandel en wij zijn dus heel fier om deze producten op de kaart te zetten.

Ook bij de inrichting van Bistro Koetshuis werd er gegrepen naar materialen uit Bokrijk. Zo eet je er aan een tafel gemaakt van hout afkomstig van één van de door de ‘Pukkelpopstorm’ gevelde bomen.

Info en reservatie:

011 96 16 13

koetshuis@bistrogarden.be

www.bistrokoetshuis.be