Afterworkactiviteiten door Rewild

Rewild wil mensen buiten krijgen. Waar kan dat beter dan de Stiemervallei? Met heerlijk eenvoudige dingen als een kampvuur en broodjes organiseren ze heel sfeervolle (afterwork)activiteiten in de Stiemervallei.

Rewild

Rewild wil mensen inspireren om buiten te komen. Daarvoor organiseren ze activiteiten waarbij je je eens goed kan uitleven. Een modderbad nemen, een kikker kussen of recht het bos in trekken. Omdat tijd buiten doorbrengen je gelukkiger en gezonder maakt.

Meer weten: www.rewild.be

Stiemerdeal

Bij het organiseren van de afterworkactiviteit maakt Rewild zoveel mogelijk gebruik van het Stiemernetwerk. Ze schenken Stiemerbier, gebruiken hout van Neos, gebruiken de kantine van KWB Voetbal Waterschei ... Naast het verbinden van de verschillende partners, ondersteunt stad Genk deze activiteit ook door het voorzien van de juiste toelatingen en veiligheidsmaatregelen en uiteraard ook door de activiteit te promoten in Genk.

De activiteiten van Rewild dragen rechtstreeks bij aan twee grote doelstellingen van het Stiemerprogramma, mensen met natuur verbinden en mensen met mensen verbinden.