Dienstencentra

Start activiteiten dienstencentra maandag 20 september 2021

Nu almaar meer Genkenaren gevaccineerd zijn, betekent het ook dat we opnieuw meer samen kunnen komen. Om te genieten van al datgene wat we hebben moeten missen, om elkaar opnieuw te ontmoeten, om te sporten, om een taal te leren, om te kienen of om te schilderen, … gewoonweg om deel te nemen aan het aanbod van de activiteiten van de verschillende dienstencentra.

Op maandag 20 september starten wij opnieuw met onze lessenreeksen, de taallessen, allerhande activiteiten, … Kortom we pikken de draad terug op. Je kan ook weer alle dagen komen eten of een maaltijd komen afhalen. Let wel op! De prijs van de afhaalmaaltijd wordt vanaf dan ook gelijk gesteld met de prijs van een volledige warme maaltijd in het dienstencentrum: 6,60 EUR.

De veiligheidsmaatregelen die omwille van het coronavirus vereist zijn, maken dat een en ander wel anders zal verlopen. Zo is onder meer het ontsmetten van de handen en het dragen van een mondmasker tot op heden verplicht als je binnenkomt en als je je verplaatst. Als je zit tijdens een activiteit, mag het mondmasker af. We voorzien ook CO2-meters om de luchtkwaliteit te meten zodat we – indien nodig – kunnen bijsturen.

Het zijn nog steeds onzekere tijden. De planning van onze activiteiten kan dus van week op week nog veranderen. We vragen hier dan ook begrip voor. Maar - samen met jullie - doen we er alleszins alles aan om de dienstencentra ‘coronaproof’ en zo veilig mogelijk te maken.

De activiteiten per dienstcentrum kan je terugvinden onder "De 5 Genkse dienstencentra". Klik daarna op het gewenste dienstencentrum.

Meer info over afhaalmaaltijden

Contact

Dienstencentra Genk

Website
https://www.dienstencentragenk.be

Contacteer / volg ons via

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

zijn wij open van 9 tot 17 uur
Meer openingsuren