Vrijwilligerswerk in de dienstencentra

In Genk zijn er 5 lokale dienstencentra. Deze ontmoetingsplaatsen voor Genkse senioren en medioren hebben als doel om hen zolang mogelijk, met de nodige ondersteuning, in hun vertrouwde thuismilieu te laten blijven. In een dienstencentrum kunnen senioren en medioren terecht voor informatie, advies, vorming, recreatie en verschillende diensten.
Zonder onze vrijwilligers zouden we onmogelijk zo'n breed diensten- en activiteitenaanbod kunnen realiseren.

Als vrijwilliger heb je een ruime keuze tussen verschillende taken en functies: van gastvrouw, baliemedewerker en chauffeur tot lesgever Engels, turnleraar en vrijwilligersambassadeur.

Wie zoeken we?

Woon je in Genk, Heb je wat vrije tijd die je op een zinvolle manier wilt invullen? Ben je op zoek naar meer zingeving in je leven? Ben je geboeid door verhalen van mensen, ook op die momenten dat ze het moeilijk hebben? Heb je een luisterend oor of een helpende hand?

Wil je graag werken binnen een hechte groep vrijwilligers die elkaar respecteren en ondersteunen?

Dan is vrijwilligerswerk bij de dienstencentra iets voor jou!

Wanneer kan je helpen?

We houden rekening met jouw leven en levensritme. Kies je voor een regelmatige terugkerende taak, of kom je lever af en toe eens langs? Kijk op de taakfiches welke vrijwilligerstaken het best in jouw agenda passen.

 

 

Contact

Vrijwilligerswerking Dienstencentra

Adres
Genk
tel.
089 65 58 82
E-mail
ria.deboel@genk.be
Website
http://www.dienstencentragenk.be

Contacteer / volg ons via

Openingsuren

Vandaag

gesloten

Morgen

gesloten
Meer openingsuren