Ik ben een organisatie

Wil je als organisatie een drugbeleid ontwikkelen? Wens je ondersteuning bij het geven van een vorming aan ouders, leerkrachten, leerlingen,… Of wil je samen nadenken over een preventieve actie op je event? Wij bekijken het graag samen. Voor al je vragen kan je terecht bij de afdeling Veiligheid, waar we samen zoeken naar het juist aanbod voor jouw vraag.

Hoe praat ik erover in mijn les

We geloven in de kracht van kennis en educatie, daarom bieden we VAD lespakketten aan, samengesteld met zorg en aandacht voor de leerbehoeften van iedere jongere. Of het je nu een school, educatieve instelling of leerkracht bent, de lespakketten zijn ontworpen om te sensibiliseren, informeren en te onderwijzen.

Daarnaast vindt er 2 jaarlijks een overkoepelend scholenoverleg (OSO ) plaats waar je terecht kan bij collega’s met al je vragen en onderwerpen.

Lespaket Lager onderwijs

Lespaket Secundair onderwijs

Preventie Jeugdwerk

We geloven in de kracht van kennis en educatie, daarom bieden we VAD lespakketten aan, samengesteld met zorg en aandacht voor de behoeften van iedere jongere. De lespakketten zijn ontworpen om te sensibiliseren, informeren en te onderwijzen.

VAD lespaketten