Openbare Oproep: de exploitatie van deelsystemen (fiets en/of e-fiets) in de stad Genk

Stad Genk wil zo veel mogelijk mensen op de fiets. Het aanbieden van deelfietsen maakt deel uit van een sterk fietsbeleid. Dit past ook in de mobiliteitsswitch die de Vlaamse Overheid tegen juli 2023 in alle steden en gemeenten wil doorvoeren. Het idee achter de mobiliteitsswitch is om trein, tram, bus, (deel)fiets of (deel)wagen vlot op elkaar af te stemmen. Meer hierover lees je in dit artikel.

Het stadbestuur wil starten met minimum 50, maximum 200 fietsen en/of e-fietsen. Kandidaat-exploitanten kunnen kiezen om in te tekenen voor het onderdeel fiets en/of het onderdeel e-fiets.

De concessieovereenkomst voor de exploitatie van deelsystemen in Genk werd gepubliceerd op het online platform Public Procurement.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om een concessievoorstel in te dienen, raadpleeg dan de nodige documenten via de applicatie e-notification, onder referentienummer Genk-2022-22/AA-F24_0.

De uiterste inschrijvingsdatum is 30/06/2022, 11.00 uur.

Voor bijkomende inlichtingen i.v.m. dit dossier kan je steeds contact opnemen met de heer Bram Martens, Mobiliteitsdeskundige, tel. 089 65 46 67 of via mail: bram.martens@genk.be.

Documenten

Terug naar overzicht