Vacatures in Genk

Op zoek naar een job? Kijk zeker eens op onderstaande websites!

VDAB: jobs in Genk

Bij de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB, kan je je als werkzoekende inschrijven. Dit kan je zelf online doen, via de servicelijn 0800 30 700, of met de hulp van een consulent. Werkaanbiedingen, examens van openbare diensten en beroepsopleidingen kan je raadplegen via de WIS-jobcomputer.

Bij de VDAB kan je ook terecht voor arbeidsbemiddeling, training en opleiding, loopbaanbegeleiding en outplacement. Werkgevers worden bijgestaan op het vlak van personeelsbeleid en kunnen hun vacatures melden bij de VDAB.

Werken voor Stad Genk

Stad en OCMW Genk vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad die constant evolueert, nieuwe plannen realiseert en altijd naar de toekomst kijkt. Werken bij ons betekent werken in een grote organisatie met meer dan 1000 collega’s, actief in een brede waaier aan functies. Stap je in ons verhaal, dan ga je voor een boeiende loopbaan met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.

Uitzendkantoren in Genk

Aan de slag als Wijk-werker

Ben je ingeschreven als werkzoekende bij VDAB of ben je een leefloongerechtigde en voel je je niet klaar om een gewone job te doen?

Dan kom je misschien in aanmerking voor wijk-werken.

BILDR: een job in de bouw

BILDR zoekt de perfecte match tussen Limburgse bouwbedrijven en werkzoekende bouwarbeiders. Registreer je via de app en ontmoet elkaar op de werf.

Extra zakgeld door vakantiewerk

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilligers verrijken onze Genkse samenleving en zichzelf. Hun inzet en enthousiasme zijn onmisbaar om van onze stad een warme thuis te maken.

Ook zo'n zin om te vrijwilligen? Kijk dan zeker in de vacaturedatabank voor vrijwilligerswerk op jouw maat of bekijk de vrijwilligersvacatures in de kijker.