20ste editie Genk On Stage

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 13 u.
Dit jaar vieren we editie 20 van Genk On Stage, en het belooft een onvergetelijk feest te worden! Wat in 1982 begon als Swingin’ Genk, is vandaag uitgegroeid tot één van de grootste stadsfestivals met meer dan 100.000 bezoekers.

Zo'n 20e editie, dat moet gevierd worden!

Op 28, 29 en 30 juni is het weer zover! Met optredens van Joost, Regi Live, Omdat Het Kan & Average Rob, Absynthe Minded, USED, The Subs, Davina Michelle, Laura Tesoro en uiteraard ook veel lokaal talent. Denk hierbij aan Turopa, ZITA, Wietse, Polly et Les quatre Snaar en GGO & Coco Jr. 

Kindercité en Kids On Stage

Ook voor de allerkleinste bezoekers is er een programma. Op zaterdag maakt het terrein van Hete Kolen plaats voor Kindercité, een reusachtig speelterrein met de leukste activiteiten en spelletjes. Op zondag is er Kids On Stage met optredens van Liam & No Direction van Milo en de nieuwe girlband IIII (Four).

Ontdek hier het volledige programma

Culinair en muzikaal paradijs

Dit jaar zal de Fruitmarkt voor de tweede maal worden omgetoverd tot een culinair en muzikaal paradijs, samengesteld door de Genkse organisatie PUUR. Dit jaar zien ze het nog grootser dan vorig jaar: een groter podium, een sterker programma in samenwerking met Club de Casa en een nog gezelligere sfeer. Ontdek de heerlijke lokale keuken en geniet van zuiderse muziek terwijl je langs de kraampjes slentert.

TIP: Belgisch kampioenschap Arrosticini eten. Schrijf je in!

Dit jaar zal PUUR ook het allereerste Belgisch Kampioenschap Arrosticini eten organiseren in samenwerking met Si Arrosticini op zondag 30 juni. Schrijf je in en maak kans op fantastische prijzen.

Deel jouw mooiste herinnering!

Op de Grote Markt kan je de knappe 3D kunst installatie bewonderen. Maak er een foto mee en deel je mooiste herinnering aan Genk On Stage door #gos2024 te gebruiken of door ons te taggen.

Nieuwe fietsenstalling & nachtbussen en -treinen

GOS voorziet een gloednieuwe, bewaakte en extra grote fietsenstalling aan het stadhuis, ingang via de Dieplaan. Bovendien maak je kans op gratis snacks van Bruno's Foodcorner als je aan het stadhuis je fiets komt stallen!

Tijdens GOS rijden er ook nachtbussen en nachttreinen.

Benieuwd naar het volledige programma? Of op zoek naar meer informatie over het festival? 

Meer informatie