Vul de gezondheidsenquête in

1500 willekeurig geselecteerde Genkenaren worden midden september uitgenodigd om deel te nemen aan een nieuwe gezondheidsenquête. Door een vragenlijst online of op papier in te vullen help je de stad om een nog beter gezondheidsbeleid op maat van de Genkenaren uit te werken.

 

In samenwerking met het wetenschappelijk instituut voor de Volksgezondheid Sciensano en Logo Limburg, de provinciale gezondheidspromotor, voert stad Genk in het najaar van 2022 een nieuwe gezondheidsenquête uit. Met de resultaten kan het huidige gezondheidsbeleid geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd worden.

 

Vul de enquête in

Wie een uitnodiging ontvangt om aan de enquête deel te nemen, kan dat online doen of krijgt een papieren versie bij de herinneringsbrief opgestuurd. De toegangscode die in de brief staat, vul je op www.sciensano.be/genk in. Door de vragenlijst nauwkeurig af te werken geef je de stad heel wat nuttige informatie voor nieuwe maatregelen die de gezondheid van iedereen ten goede komen. De vragen peilen onder andere naar lichaamsbeweging, voeding, alcohol- en tabaksgebruik, geestelijke gezondheid en de gezondheid van mensen in je omgeving. Je gegevens worden versleuteld en enkel gebruikt in het kader van de gezondheidsenquête.

 

Deelnemen is vrijblijvend, maar wel heel waardevol. Je medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

 

Meer info over de gezondheidsenquête

www.genk.be/gezondheidsenquête

cinta.moors@genk.be